Bryan Bon

Profiel

Ik ben een enthousiaste en mensgerichte freelancer op het gebied van financieel en IT risicomanagement. Bijna 15 jaar ben ik als zelfstandig consultant actief. Ik heb een accountancy achtergrond en door mijn MBA en IT opleiding heb ik een inhoudelijke kennis van financiŽle en IT processen. De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in IT security.

Mijn doel is ervoor te zorgen dat mijn klanten in control raken over hun (outsourced) IT processen met een doorkijk naar de consequenties van de (financiŽle) verslaggeving.

Ik identificeer gestructureerd en resultaatgericht de verbeterpunten in de interne controle van mijn klanten. Ik werk inhoudelijk en geef concrete adviezen en zorg ervoor dat oplossingen bij de juiste mensen terecht komen.

Mijn werkwijze:

-        Ik werk volgens het principes ďfit for purposeĒ en ďrisk basedĒ. Dit betekent in algemene zin: niet meer energie steken in audits en oplossingen dan nodig is voor het einddoel.

-        Ik betrek mensen in mijn werk. Ik coach mensen om (anders) te leren kijken naar hun risico-vraagstukken. Dit doe ik door IT risicoís te vertalen naar de business, creŽer risico awareness, ik betrek hen hierin.

-        Ik taxeer welke capaciteiten mensen hebben om mijn werk te kunnen dragen en zoek samen naar oplossingen hiervoor. Ik heb hiervoor geduld en passie, zonder het einddoel van mijn klant uit ogen te verliezen. 

In mijn recente opdrachten ben ik werkzaam geweest als Internal IT Controller, IT Risk Manager en in projecten ter implementatie van risico raamwerken en in control statements (ISAE 34xx). 

Branches: Bancair / Verzekeren / Vermogensbeheer / Telecom / Handel en Productie / diverse non profit. 

 
Lees meer over mijn achtergrond, zie Bryan of over mijn kwaliteiten, zie hiervoor mijn profiel.
 





Share |

   
RSS RSS Comments Sitemap  A- A  A+

Doorzoek de site

 

 
 
 
 
  © Contact

 
 
Ontwerp en realisatie: www.easy-content.nl